Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Vanngymnastikk for voksne våren 2018

30. januar 2018 21:55

Klæbu IL Svømming har nå gleden av å tilby enda et nytt tilbud i bassenget for våren 2018 og vi har nå åpnet for påmelding til vårens runde med vanngymastikk i bassenget. Treningene går over 10 ganger og starter 7.Februar klokken 20:00 (varer i en time).

Påmelding gjøres via tryggivann sine sider https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=71212

Vanngymnastikk kan enklest beskrives som gymnastikk eller bevegelse til musikk i vann.

Vanngymnastikk egner seg godt for alle, uansett forutsetninger og treningsbehov.

Her er få eller ingen begrensninger. Vannets egenskaper gir god støtte for kroppen gjennom oppdrift og motstand. Alle bevegelser blir enklere å gjennomføre i vann sammenlignet med på land. Først og fremst reduseres belastningen på ledd og leddforbindelser sammenlignet med vanlig trening på land. Økte leddutslag muliggjøres ved trening i varmt vann, stive ledd og sår muskulatur mykes opp.

Øvelsesutvalget er variert og tilpasset ulike treningsbehov. Du vil finne et aktivitetstilbud som passer deg enten du søker et supplement til vanlig svømmetrening, eller du ønsker å bedre kondisjon og styrke. Våre instrultørerer er utdannet for å kunne gi ulike grupper et variert og godt treningstilbud.

Hvem kan delta på aktiviteten?
– Mosjonister
– Revmatikere og andre
– funksjonshemmede
– Pensjonister
– Folk med idrettsskader
– Andre

 

Forbehold om nok påmeldte før treningene kan starte. Det kreves medlemskap i Klæbu IL for å delta på kurset, dette betales separat ved å melde seg inn i klæbu il.

Velkommen!

 

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Støtt laget i ditt hjerte – bruk avtalene!