Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Kleskolleksjon

xxl-featuredKlubbavtale XXL Tiller

Klæbu idrettslag har avtale med XXL Tiller om leveranse av klubbklær. Gjennom avtalen får vi et bredt og godt produktsortiment som gir oss identitet og en tydelig profil.

Våre medlemmer får hhv. 25 % og 35 % rabatt på veil. katalogpris på alle Umbro produkter. Høyest rabatt innrømmes ved klubbkjøp, det vil si ved bestilling gjennom ditt lag. Velger du å handle på XXL Tiller innrømmes 25 % rabatt.
På XXL finner man et begrenset utvalg av kolleksjonen med logo priset med rabattert pris.
Kontakt betjeningen så hjelper de til med å finne riktige størrelser og trykk.

I tillegg får Klæbu idrettslag 3% kickback av alt kjøp i regi av våre medlemmer, og vi bruker kickbacken til innkjøp av treningsutstyr til glede for våre barn og unge.

Du behøver ikke noe klubbkort, men husk å si i fra at du er fra Klæbu idrettslag neste gang du står ved betalingskassen på XXL Tiller.

For mer informasjon om våre klubbklær mm., se www.scantrade.no.