Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Politiattest

Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig for at idretten skal være et trygt og godt sted for alle medlemmer. Som en viktig del av dette arbeidet skal alle som utfører oppgaver i norsk idrett, som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, fremvise politiattest (barneomsorgsattest).

Les mer om kravet til politiattest her

Veileder for søknad om politiattest finner du her:  Politiattester

Politiattesten må fornyes annethvert år (gyldig i 2 år)

For å innhente politiattest gjør du følgende:

• Send nødvendig info(listet i veilederen) til ansvarlig for politiattest til mail politiattest@klaebuil.no
  • Du får i retur en bekreftelse fra idrettslaget som skal brukes videre i søknadsprosessen.
  • Følg så linken til politiets nettsider i veilederen. Der fyller man ut en søknad og bekreftelsen fra
    idrettslaget følger med som vedlegg.
  • Etter 1-3 uker kommer politiattesten tilsendt pr. post. Den blir ikke sendt idrettslaget.
  • Politiattesten SKAL fremvises ansvarlig i Idrettslaget og protokollføres.
    Attesten beholder man selv.