Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Nidaros sommeridrettsskole dag 2.

13. august 2019 23:50

Oppsummering av dag to i Nidaros Sparebanks Sommeridrettsskole 2019 er skrevet av medinstruktør Ingrid Venås.

Årets medinstruktører er SUPRE – takk for jobben dere gjør. Uten disse og frivillighetssentralen hadde det ikke blitt noe Nidaros Sparebanks Sommeridrettsskole

Her kommer oppsummeringen:

» Dagen i dag har vært litt blaut. Det ble mye styr med av og på kledning siden vi først var ut også skulle inn før lunsj også gjenta det etter lunsj også. Skulle heller ha vært en annen løsning der enten orientering før mat også dans eller badminton etter mat, men det kan bli litt mye i lengden.

Dansing var veldig populært (spesielt for jentene). Der var de veldig flinke til å holde fokus og høre etter.

Badminton var også kjempe artig. Noen syntes spesielt konkurranse delen av badminton var veldig artig og spennende.

Orienteringen var veldig blaut og kunne bli kaldt til tider, men når det var stjerne orientering etter lunsj så var det flere av deltagerene som tok fatt i beina og sprang fra post til post. Oppsummert så var dette en veldig fin dag, bare litt vått og smålig kaldt, med mye artige og spennende idretter.

Deltagerene var mye flinkere i dag med å høre etter, men der er så klart noen som ikke hører fult etter og det er litt med på å ødelegge for andre. Men alt i alt så var denne dagen en fin dag med artige og spennende aktiviteter som flere av deltagerene synes var storartet.

Vi håper alle deltagere har hatt en fin dag og at de ser frem til morgendagen » Sporty hilsen Ingrid I morgen er all organisert inne og kanskje teller skrittelleren mer enn 21.262 skritt.

Ps. Orienteringsavdelingen savner et orienteringsflagg og en post, post nr. 62, som var plassert på et Garasjehjørne. Er det noen av deltakerne som ved en «feiltakelse» har puttet den i gymposen.

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming Gjenvollhytta

Nettbutikk

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli sponsor eller samarbeidspartner?

Ta kontakt på sponsor@klaebuil.no

Støtt laget i ditt hjerte – bruk Grasrotandelen

Grasrotandelen