Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Nidaros sommeridrettsskole dag 4

16. august 2019 23:02

Fjerde dag er over og skolen venter om litt.

Også i dag har Sara Skram Hansen «ført oppsummeringen i pennen»

» Dagens utedag på Klæbu golfbane ble en fin og vell gjennomført dag da vi hadde været med oss denne gangen.

Golf viste seg og vær en artig sport der fokus og teknikk var viktig. Deltakerene fikk prøve seg på forskjellige poster der de fikk prøve ulike golfkøller til ulike golf-relaterte øvelser. Det artigste var nok konkurransen og posten der deltakerene fikk slå så langt de kunne og virkelig fått brukt alle krefter.

Frisbee var også en av aktivitetene som deltakerene fikk prøve seg på i dag. Dette var en ny sport for de fleste av deltakerene og det virket som de fleste synes dette var meget spennende. Med en god del forskjellige øvelser og stafetter ble dette også en fin aktivitet. Det ble muligens litt mye i lengden men da de fikk «leke fritt» ble det ingen problem med de spreke deltakerene.

Dette ble alt i alt en fin utedag med mye nytt og spennede for deltakerene som var spente på og få dra hjem for å gjøre seg klar til discoen i kveld der alle deltakerene fikk danset av seg den siste del av energien og virkelig fått ristet ut det siste av oss lederne og;))

Takker igjen for en fin dag med de fine deltakerene og ser frem til morgendagen:)) »
Sara

I morgen møtes vi på Sørborgen Kunstgress hvor Fredrik vil ta oss gjennom noen «vågale stunts» i Parkour – https://no.m.wikipedia.org/wiki/Parkour

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming Gjenvollhytta

Nettbutikk

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli sponsor eller samarbeidspartner?

Ta kontakt på sponsor@klaebuil.no

Støtt laget i ditt hjerte – bruk Grasrotandelen

Grasrotandelen