Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Nidaros sommeridrettsskole dag 5.

16. august 2019 23:04

Da er siste dag med Nidaros Sparebanks sommeridrettsskole 2019 ferdig og både vi ledere og deltakerene sitter igjen med gode minner og nye vennskap!

I dag fikk deltakerene prøvd seg på parkour. Dette var en artig og litt kulere form for sport der de fikk lære seg forskjellige parkour-øvelser for å kulest mulig komme seg fra a til b.

Vi har også hatt en del frilek i hallen med musikk og god stemning. Deltakerene var flinke til å leke sammen og inkludere alle til å bli med!

Etter lunsjen i dag fikk de lære seg litt om førstehjelp og hva man skal gjøre hvis man er hjemme alene og en brann oppstår for så å prøve seg på HLR på dukker og stabilt sideleie på hverandre for så å ut å prøve ordentlig brannslukningsapparat på ordentlig brann som var en god blanding av skummelt og meget spennende;))

Så ble det litt lek arrangert av oss leder etterfulgt av en fin avsluttning der deltakerene fikk diplom og is.

Vi takker for en fin uke med utrolig fine, aktive og energifull deltakere. Det har vært hyggelig å fulgt alle gjennom de ulike aktivitetene som har stått på programmet og sett deltakerene testet ut de ulike sportene. Det er utrolig gøy og se når de virkelig setter fokus og prøver etter beste evne og delta. Og slev om det av og til kan vær litt kjedelig for enkelte har vi hatt flotte ledere som virkelig har pushet på!

Håper alle har hatt det gøy med de ulike aktivitetene, lederne og fellesskapet! Lykke til på skolestart❤️»

Sportslig hilsen Sara Skram Hansen, på vegne av instruktørene og Styringsgruppen.

Ps. Gjenglemte ting ligger fram i Klæbuhallen, hvor det er treningssamling i håndball i helgen.

Ps. De som ikke har betalt inn kr. 500,- for deltakeren sin kan gjøre det til kto 4358.14.62 892. Merk innbetalingen med deltakerens navn og fødselsår

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming Gjenvollhytta

Nettbutikk

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli sponsor eller samarbeidspartner?

Ta kontakt på sponsor@klaebuil.no

Støtt laget i ditt hjerte – bruk Grasrotandelen

Grasrotandelen