Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Klæbu IL Håndball 5.divisjon på «Søvest og regncup»

17. september 2019 23:04

I helga som var dro klæbu 5div. på «Søvest og regncup» på Hitra. Vi stilte med to lag, og målet var å vinne noen kamper og ha det hyggelig sammen som lag. Her er det lag fra både 4 og 5 div, Unge spillere, og rutinerte godt voksne. Så utgangspunktet var at her måtte vi gi alt, for å kunne gjøre det bra.
I grunnomgangene hadde det ene laget 3 tap og en uavgjort, og det andre lage 1 seier, 2 tap og en uavgjort.
Innledningsvis i pulje tapte vi med ett mål mot laget som endte opp med å vinne Cupen, det tar vi med oss som klapp på skuldra og godt spill. I den ene kvartfinalen ble det Klæbu mot Klæbu og Klæbu vant 😊 Dermed ble det semifinale søndag morgen.
Vi var skikkelig tent og klar for å gi litt juling i forsvar, og trykke på mål i angrep. Og det gjorde vi, men det ble ett surt tomålstap mot Frøya etter ekstraomganger, og dermed ble det bronsjefinale mot Verdal.
Denne kampen skulle vi vinne. Ett noe slitent og litt skadeskutt Klæbulag måtte omrokkere da lagets eneste keeper ble satt ut av spill pga skade skade.
Inn i mål trådte lagets faste strekspiller, Therese Alexander, som storspilte i målet og bidro sterkt sammen med ett supert forsvar, og kvast angrepsspill til at Klæbu vant bronsjefinalen 14-12.
Laget, og spillende-trener, Lise C. Flatjord, er superstolte over hvor langt vi har kommet etter å ha spilt og trent sammen i kun 1 år. Nå har vi fått en skikkelig boost før sesongstart og gleder oss veldig til veien videre. Vi er en super håndballgjeng, som kommer fra hver våre kanter i klæbu, og som har det utrolig gøy sammen, både utenfor og på håndballbanen!
Aurora A. Flatjord -03, bidro sterkt til at Klæbu 2 dro seieren i land.

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming Gjenvollhytta

Nettbutikk

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli sponsor eller samarbeidspartner?

Ta kontakt på sponsor@klaebuil.no

Støtt laget i ditt hjerte – bruk Grasrotandelen

Grasrotandelen