Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

KIL har mistet en av sine største ildsjeler

12. oktober 2019 22:22

Tirsdag 8.oktober fikk vi den triste og ufattelige beskjeden om at en av håndballavdelingens og idrettslagets største ildsjeler var gått bort etter akutt sykdom. Det har vært en uke preget av sorg, men også et utrolig samhold. Vi ønsker å takke for all støtte.

Det vil bli arrangert en minnesamling for Fredrik Gustavsen tirsdag 15.oktober kl. 18 i Klæbuhallen. Denne minnesamlingen blir arrangert av Klæbu håndball, og Håndballmiljøet i Klæbu ønsker med samlingen å hedre en fantastisk mann som gjennom sitt brennende engasjement innen håndball og skole de siste 15 årene har satt dype spor hos både barn og voksne.

Samlingen er selvfølgelig åpen for alle som ønsker å hedre Fredriks minne, både håndballvenner, kolleger og andre kjente av Fredrik.

Alle som vil si noen ord eller på en annen måte bidra under samlingen bes sende Klæbu Håndball en melding på Facebook eller ta kontakt med Siri Røddesnes (tlf 971 44 471) eller Reidar Sether (tlf 915 20 804).

https://www.facebook.com/events/407749133260585/

Det er lagt ut kondolanseprotokoll i Klæbuhallen, og denne vil være tilgjengelig til etter minnesamlingen på tirsdag.

Vi lyser fred over Fredrik Gustavsens minne.

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming Gjenvollhytta

Nettbutikk

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli sponsor eller samarbeidspartner?

Ta kontakt på sponsor@klaebuil.no

Støtt laget i ditt hjerte – bruk Grasrotandelen

Grasrotandelen