Klæbu IL
flest mulig – lengst mulig

Viktig beskjed fra Norges Fotballforbund Trøndelag!!

14. mars 2020 20:05

Viktig beskjed fra Norges Fotballforbund Trøndelag!!

Til våre klubber, foresatte til trønderske fotballspillere og spillerne våre !

Det er kommet tilbakemeldinger på at det skjer ansamlinger av spillere på våre baner. Dette er i strid både med myndighetenes retningslinjer og NFFs vedtak om at all fotballaktivitet i breddefotballen er innstilt til utgangen av april.

Vi ber våre klubber/anleggeseiere å følge opp at spillerne ikke samler seg på banene. Fint hvis dere tar daglige runder innom banene og sørg for at barn/ungdommer får en god forklaring på hvorfor de ikke kan være på banen akkurat nå.

Samtidig må vi oppfordrer alle trønderske foresatte til trønderske spillere om å minne barna og ungdommene om hva situasjonen vi har nå krever av absolutt alle. Når skoler er stengt så er det for hindre at mange barn er samlet og har fysisk nærhet. Da blir det naturligvis slik at man må følge opp at det samme skjer i fotballsammenheng.

Til våre spillere: Vi skjønner godt at dere har lyst til å spille fotball med kamerater og venner men dette er ikke mulig nå ! Hold dere borte fra banene til situasjonen er blitt bedre. Bruk gjerne tid med ballen alene, ta en løpetur alene eller ei styrkeøkt i stua hjemme. Som fotballspiller er du opplært til å spille på laget og høre etter treneren din. Nå spiller du for Norge og også du må ta ditt ansvar for at vi sammen skal vinne kampen mot Koronaviruset. Hør på treneren: Erna Solberg.

Badminton Fotball Håndball
Ski Orientering Funkis
Svømming Gjenvollhytta

Nettbutikk

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli sponsor eller samarbeidspartner?

Ta kontakt på sponsor@klaebuil.no

Støtt laget i ditt hjerte – bruk Grasrotandelen

Grasrotandelen